Menu Sluiten

De Nieuwe Website

oudewebsite
De Oude Website

Het is alweer twee jaar geleden dat ik ben begonnen met de Rijschool. Twee jaar… het is voorbij gevlogen en wat heb ik veel leerlingen zien slagen voor hun rijbewijs. Onderweg kom ik ze tegenwoordig vaak tegen en dan zwaaien ze ook altijd nog even. Leuk om ze op die manier in het verkeer tegen te komen.

Ik ben tot op het bot gemotiveerd om nog meer mensen aan het rijbewijs te helpen. Dat gaat zeker lukken, want sinds 26 augustus rijd ik met een nieuwe auto voor de schakel lessen. Een prachtige Seat Leon uit 2014 met een strak interieur en geweldig geluidssysteem en natuurlijk ook parkeersensoren! Ook is de website aangepast naar de moderne tijd en is deze op alle mobiele apparaten en computers makkelijk te bekijken. Kortom, ik kan er de komende tijd weer tegen aan!

nieuwewebsite
De Nieuwe Website